Salavatı Azimiyye





OKUNUŞU:

8000x4500 İNDİR

Allâhümme inni es-elüke bi nûri vechillâhil azîm. Ellezi mele-e erkane arşillâhil azîm. Feqamet bihi avâlimullâhil azîm. En tusalliye alâ mevlana Muhammedin zil qadril azîm. Ve alâ âli nebiyyillâhil azîm. Bi qadri azameti zatillâhil azîm. Fi külli lemhatin ve nefesin adede ma fi ilmillâhil azîm. Salaten dâimeten bi devamillâhil azîm. Ta'zimen li haqqike ya mevlana ya Muhammedu ya zel huluqil azîm. Ve sellim aleyhi ve alâ âlihi misle zalik. vecma' beynî ve beynehu kema cema'te beynerruhi vennefsi zahiran ve batınen yaqazaten ve menama. Vec-alhu ya rabbi ruhan li zati min cemi-il vucuhi fiddünya gablel âhirati ya azîm.


9. Maddedeki Uyumadan Önce 100 Kere Okunacak Dua

Allâhümme inni es-elüke bi nuril envar. Ellezi hüve aynuke la ğayruke en turiyeni veche nebiyyike Muhammedin sallallâhu teâla aleyhi ve selleme kema hüve indeke. Âmîn.



salavatı azimiyye okunusu, salavatı azimiyye arapça, salavatı azimiyye cübbeli, salavatı azimiyye duasi, salavatı azimiyye fazileti, salavatı azimiyye duası, salavati azimiyye fazileti, azimiye salavatı, salavatı azime, salavat-ı azimiyye, salatı azimiyye, ahmed bin idris salavat, ahmed bin idris salavatı, yerlerin ve göklerin anahtarı olan dua, göklerin yerlerin anahtarı duası,

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »