Bir dahaki Aşura Gününe Kadar Garanti Ölmemek için Dua



(70 kere) Hasbiyallâhu ve ni'mel vekîl. ni'mel mevla ve ni'mennasîr.

(7 kere) Subhanallâhi mil el-mizan. Ve muntehel ilmi ve mebleğarrida ve zinetel arş. La melce-e ve la mencâ minellâhi illa ileyh. Subhanallâhi adedeşşef-i vel vetri ve adede kelimetillâhittâmmâti külliha. Es-elükesselamete bi rahmetike yâ erhamerrahimîn. Ve la havle ve la kuvvete illa billâhil aliyyil azîm. Ve hüve hasbi ve ni'mel vekîl. Ni'mel mevla ve ni'mennasîr. Ve sallallâhu ve selleme ahayri halkıhi Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve ecmaîn.

(3 kere) Bismillâhirrahmânirrahîm. Elhamdülillâhi rabbil alemin. Vessalatu vesselamu alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve ecmaîn. Allâhümme entel ebediyyül kadîm. El hayyül kerîm. El Hannânül Mennân. Ve hâzihi senetün cedîdeh. Es-elüke fîhel ısmete mineşşeytanirracimi ve evliyâih. Vel avne alâ hâzihinnefsil emmarati bissû. Vel iştiğale bima yugarribuni ileyke ya Kerîm. Ya Zel celali vel ikram. Bi rahmetike yâ erhamerrahimîn. Ve sallallâhu teâlâ ve selleme alâ seyyidina ve nebiyyina Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve ehli beytihi ecmaîn.

Tags: 1 sene boyunca ölmemek için okunacak dua, bir dahaki seneye kadar yaşamak için aşure günü okunacak dua, birdahaki yıla kadar garanti ölmemek için okunan dua cübbeli ahmet hoca

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »